Kako jih uporabljamoSplošne značilnostiSporočila uporabnicKje jih kupiti

black/white india red/white grape/white
Vaginalne kroglice SMARTBALL DUO z dvema kroglicama, so kot nalašč za vse tiste uporabnice, ki so že uspešno usposobljene s SMARTBALL UNO. Omogočajo namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.
Velikost: 11,5 cm
Premer kroglice: 3,6 cm

Cena: 27 EURblack/white india red/white grape/white
Vaginalna kroglica SMARTBALL UNO s samo eno kroglico je fantastična za začetnice in za ženske s povešeno ali nižje ležečo maternico. Omogoča namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.

Velikost: 17 cm
Premer kroglici: 3.2 cm in 3.6 cm

Cena: 19 EUR
Želim jih kupiti

KontaktPri nas smo za vse informacije v zvezi z našo ponudbo izdelkov, za pomoč pri nakupu in naročanju izdelkov ter za informacije o 3D kinu, kot tudi za naročila po telefonu, na voljo na sledečih telefonskih številkah:

info@razvajajme.si


041 325 312 od 9. do 21. ure vse dni v tednu, tudi nedelje in prazniki

Če se slučajno ne bomo takoj odzvali na vaš klic, vas bomo v najkrajšem možnem času poklicali nazaj.

Kontaktne številke so namenjene za naročilo izdelkov iz naše spletne trgovine, za informacije glede naročanja, za informacije o izdelkih.

Preko e-maila info@razvajajme.si nam povpraševanje ter naročila lahko pošiljate 24 ur na dan, vse dni v tednu. Vaša naročila ter povpraševanje bomo obravnavali v najkrajšem možnem času.

Polni naziv Virgo Bled d.o.o.
Sedež Grajska cesta 6, 4260 Bled
E-pošta samozate@razvajajme.si
GSM 041 325 312
Toyfluid je izdaten lubrikant z vodno osnovo, ki skrbi za zaščito vaše intimne sluznice. Varen je tudi z uporabo kondomov, predvsem pa je priporočljiv pri uporabi vaginalnih kroglic iz medicinskega silikona Smartballs Pametnih kroglic. Pritisna doza omogoča higiensko in točno doziranje. Vlažilo ne pušča madežev in se z lahkoto spere z vodo.

Vsebina 100 ml

Cena: 13 EUR
Želim ga kupiti