Kako jih uporabljamoSplošne značilnostiSporočila uporabnicKje jih kupiti

black/white india red/white grape/white
Vaginalne kroglice SMARTBALL DUO z dvema kroglicama, so kot nalašč za vse tiste uporabnice, ki so že uspešno usposobljene s SMARTBALL UNO. Omogočajo namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.
Velikost: 11,5 cm
Premer kroglice: 3,6 cm

Cena: 26 EURblack/white india red/white grape/white
Vaginalna kroglica SMARTBALL UNO s samo eno žogo je fantastična za začetnice in za ženske s povešeno ali nižje ležečo maternico. Omogoča namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.

Velikost: 17 cm
Premer kroglici: 3.2 cm in 3.6 cm

Cena: 18 EUR
Želim jih kupiti

Kje smo


Na glavni avtobusni postaji, ki stoji hrbtno proti hotelu Jelovica, se obrnite v smeri zahoda. Če bo hotel Jelovica na vaši levi strani, ste le še 20m oddaljeni od nas, Erotična trgovina Virtual Erotik, podjetja Virgo Bled bo na vaši desni, na Grajski cesti 6, poleg znane gostilne, v starem delu Bleda.

Lepo dobrodošli!
Oglejte si Virgo Bled d.o.o. na večjem zemljevidu!
Toyfluid je izdaten lubrikant z vodno osnovo, ki skrbi za zaščito vaše intimne sluznice. Varen je tudi z uporabo kondomov, predvsem pa je priporočljiv pri uporabi vaginalnih kroglic iz medicinskega silikona Smartballs Pametnih kroglic. Pritisna doza omogoča higiensko in točno doziranje. Vlažilo ne pušča madežev in se z lahkoto spere z vodo.

Vsebina 100 ml

Cena: 12 EUR
Želim ga kupiti