Kako jih uporabljamoSplošne značilnostiSporočila uporabnicKje jih kupiti

black/white india red/white grape/white
Vaginalne kroglice SMARTBALL DUO z dvema kroglicama, so kot nalašč za vse tiste uporabnice, ki so že uspešno usposobljene s SMARTBALL UNO. Omogočajo namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.
Velikost: 11,5 cm
Premer kroglice: 3,6 cm

Cena: 27 EURblack/white india red/white grape/white
Vaginalna kroglica SMARTBALL UNO s samo eno kroglico je fantastična za začetnice in za ženske s povešeno ali nižje ležečo maternico. Omogoča namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.

Velikost: 17 cm
Premer kroglici: 3.2 cm in 3.6 cm

Cena: 19 EUR
Želim jih kupiti

GENERALNI ZASTOPNIK IN UVOZNIK
Virgo Bled d.o.o.
_____________

Kje jih kupiti


SMARTBALLS

O pametnih vaginalnih kroglicah ste že slišali in brali. Največkrat jih uvrščajo med erotične igračke, saj so bile do nedavnega dosegljive le v erotičnih trgovinah. Dejansko pa gre za ''športni rekvizit'' za medenično dno – z njim si lahko utrjujemo predel medenice. S tem se strinjajo tudi strokovnjaki, zato je danes pametne vaginalne kroglice mogoče kupiti tudi v specializiranih trgovinah in bolje založenih lekarnah.

Najenostavneje pa jih naročite kar preko spleta s klikom na zgornji gumb Želim jih kupiti. 

ORIGINALNOST

Pri nas jamčimo prodajo izključno originalnih izdelkov s certifikatom, izvirnega proizvajalca FunFactory iz Nemčije.

Zavedamo se, da na tržišču obstaja veliko izdelkov z imenom smartballs azijskih proizvajalcev. Ti so popolnoma avtentičnega izgleda in cenovno vzbujajo pozornost kupca. Natančen pregled pa je odkril materiale sumljive kvalitete, ki lahko izzovejo škodljive posledice za zdravje.

Z nakupom pri nas si zagotovite izviren in varen izdelek, ki je registriran pri slovenski družbi za evidence izdelkov za zdravje.

LUBRIKANT

Ob nakupu priporočamo tudi vlažilo Toyfluid, ki je nepogrešljivo pri uporabi pametnih vaginalnih kroglic.

Toyfluid je izdaten lubrikant z vodno osnovo, ki skrbi za zaščito vaše intimne sluznice. Varen je tudi z uporabo kondomov, predvsem pa je priporočljiv pri uporabi vaginalnih kroglic iz medicinskega silikona Smartballs Pametnih kroglic. Pritisna doza omogoča higiensko in točno doziranje. Vlažilo ne pušča madežev in se z lahkoto spere z vodo.

Vsebina 100 ml

Cena: 13 EUR
Želim ga kupiti